Najnovšie recenzie zo sekcie Odpočívadlá a škrábadlá
Výrobo za tú cenu je skvelý a mačičke sa páči.
- pekny dizajn celkom dobra stabilita
ležoviska su skor pre mensie macicky a stabilita spodneho domceka je slaba
- Nestabilné, plochy nie sú rovnako veľké ako to vyzerá na obrázku, jedna je dost malá
Produkt bol kvalitne zabaleny. Jednoducha montáz a vyborna cena. Ide o vkusny vyrobok. Jedina slabina je jeho mensia pevnost, trohu sa hybe a kmita, ked na neho macky vyskocia. Preto sme ho prichytili o stenu v troch bodoch a tym sa problem vyriesil. Macky si ho rychlo oblubili.
- pevnost
škrabací strom dobrý ( náš sa zničil) ,ale chýbala mi šrúba k tomu.
- Po montazi je nahnuty na jednu stranu.
moj kocur zboznuje hore tie tri gulicky vyborny napad. Jedina nevyhoda je, ze skrabadlo nie je velmi stabilne, ale za tu cenu je vyborne
Veľmi pekné a praktické
skrabadlo ktore zachranilo moju sedacku..vsetky plochy ktore maju macky radi su oblozene takymto skrabadlom...dokonca to aj vyzera dobre...
- Moja mačička sa na ňom vie poriadne vyblázniť a velmi sa jej páči
velmi pekne
pouziva ho
Skôr pre menšie mačičky, ale splnil účel
Produkt je super,dobrý material, pevný.cicke sa velice luubi. Aj dodanie rýchle..
- Dosmšiel, rýchlo a v poriadku
- Je nestabilný, chcelo by to spodnú dosku tažšiu a väčšiu.
- prakticke
Skrabadlo je skôr pre malé mačky, našim obrom je to malé . Moc na to ísť nechcú, uprednostňujú staré, rozdrapane skrabadlo.
Inak je veľmi pekne.
Tovar bol dodaný rýchlo.
Super skrabadlo
Dlhá doba doručenia, škrabadlo je nestabilné, naše mačiatko váži 1 kg a keď tam vyskočí ide to celé spadnúť, neviem čo bude keď vyrastie. Návod bol iba v nemeckom jazyku a obrázok na stránke nesedí s realitou, chýbajú tam visiace hračky pre mačky a takisto nie všetky stĺpiky sú potiahnuté sisalom.
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »